. .

VÖLGYZUGOLY


MAGYAR TOLKIEN OLDALAK

. .
. .   . .
Főmenü

Magyar Tolkien Társaság


Partnerek

.

Frodó szerint háborús film lesz az új Gyűrűk Ura

Elijah Wood, a filmtrilógia egyik főszereplője beharangozóként nyilatkozott a sorozat utolsó darabjáról, amely a stáb szerint a mozitörténelem legnagyobb háborús alkotása lesz.

JRR Tolkien világhírű könyve alapján forgatott film egyik sztárja, Elijah Wood elmondta, hogy a várhatóan decemberben mozikba kerülő új A Gyűrűk Ura-rész főszereplői, Gandalf, Zsákos Frodó és Aragorn további kalandjait látványos harci jelenetek közé illesztették. A Zsákos Frodót alakító Wood a film rendezőjét, Peter Jacksont idézte, aki kollégáinak azt mondta, az új epizód a mozitörténelem eddigi legnagyobb háborús filmje lesz.

"Azt hiszem ez dicsekvés, mégis közel áll a valósághoz" - mondta Frodó megszemélyesítője. Elijah Wood színésztársa, a Trufa nevű hobbitot alakító Dominic Monaghan pedig arra figyelmeztette a rajongókat, hogy zsebkendőkkel felszerelkezve menjenek a mozikba, mert a The Return Of The King című új rész igazán szomorú lesz - írta az Ananova.

"A történet arról szól, milyen áldozatokat követel a barátoktól Középfölde megvédése. Kiderül, hogy az egymással szövetkező társak tettei milyen következményekkel járnak rájuk nézve" - nyilatkozta Dominic Monaghan.

A Gyűrűk Ura-sorozat első két darabja rendkívül sikeres volt a mozikban; A Gyűrű Szövetsége és A két torony című epizódok anyagi és szakmai elismerést hoztak a készítőknek, akiket több Oscar-díjjal, köztük a legjobb képi-, és a legjobb hanghatásért járó aranyszobrokkal jutalmaztak.

Forrás: [origo]

.
Gyorsmenü

Legfrissebb hírek

márc. 22. (péntek), 12:05:42
Tolkien Nap 2024 és Tolkien Olvasás Napja

feb. 9. (péntek), 12:21:31
Megjelent a Lassi Laurië 2024. téli száma

jan. 3. (szerda), 15:43:38
J. R. R. Tolkien 132. születésnapja

dec. 24. (vasárnap), 09:00:00
Karácsony 2023

nov. 15. (szerda), 10:46:23
Megjelent magyarul a Númenor bukása!

szept. 2. (szombat), 11:36:57
Ötven éve hunyt el J. R. R. Tolkien

aug. 20. (vasárnap), 16:12:37
Megjelent a Lassi Laurië 2023 júliusi száma

ápr. 29. (szombat), 19:38:19
Tolkien Tábor 2023 – Númenor: Az utolsó hajó

. .
Völgyzugoly - Magyar Tolkien Oldalak
© 2000 Gandalf, Dúalon
. .