. .

VÖLGYZUGOLY


MAGYAR TOLKIEN OLDALAK

. .
. .   . .
Főmenü

Magyar Tolkien Társaság


Partnerek

.

Frodó szerint háborús film lesz az új Gyűrűk Ura

Elijah Wood, a filmtrilógia egyik főszereplője beharangozóként nyilatkozott a sorozat utolsó darabjáról, amely a stáb szerint a mozitörténelem legnagyobb háborús alkotása lesz.

JRR Tolkien világhírű könyve alapján forgatott film egyik sztárja, Elijah Wood elmondta, hogy a várhatóan decemberben mozikba kerülő új A Gyűrűk Ura-rész főszereplői, Gandalf, Zsákos Frodó és Aragorn további kalandjait látványos harci jelenetek közé illesztették. A Zsákos Frodót alakító Wood a film rendezőjét, Peter Jacksont idézte, aki kollégáinak azt mondta, az új epizód a mozitörténelem eddigi legnagyobb háborús filmje lesz.

"Azt hiszem ez dicsekvés, mégis közel áll a valósághoz" - mondta Frodó megszemélyesítője. Elijah Wood színésztársa, a Trufa nevű hobbitot alakító Dominic Monaghan pedig arra figyelmeztette a rajongókat, hogy zsebkendőkkel felszerelkezve menjenek a mozikba, mert a The Return Of The King című új rész igazán szomorú lesz - írta az Ananova.

"A történet arról szól, milyen áldozatokat követel a barátoktól Középfölde megvédése. Kiderül, hogy az egymással szövetkező társak tettei milyen következményekkel járnak rájuk nézve" - nyilatkozta Dominic Monaghan.

A Gyűrűk Ura-sorozat első két darabja rendkívül sikeres volt a mozikban; A Gyűrű Szövetsége és A két torony című epizódok anyagi és szakmai elismerést hoztak a készítőknek, akiket több Oscar-díjjal, köztük a legjobb képi-, és a legjobb hanghatásért járó aranyszobrokkal jutalmaztak.

Forrás: [origo]

.
Gyorsmenü

Legfrissebb hírek

aug. 23. (kedd), 15:10:15
Újabb nagyelőzetest kapott A Hatalom Gyűrűi

aug. 18. (csütörtök), 19:57:29
A svéd Embracer Group vette meg a Middle-earth Enterprisest

aug. 10. (szerda), 11:31:03
Megjelent a Lassi Laurië 2022 júliusi száma

júl. 23. (szombat), 12:29:36
The Rings of Power a San Diego Comic-Conon: Új előzetes és panelbeszélgetések

júl. 14. (csütörtök), 14:40:52
THE RINGS OF POWER – MÁSODIK ELŐZETES

júl. 8. (péntek), 15:40:40
The Rings of Power – Ízelítő a következő előzetesből

jún. 7. (kedd), 19:30:10
MTT jubileumi rendezvények

máj. 9. (hétfő), 17:57:54
Váratlan vendégség az Amazonnál

. .
Völgyzugoly - Magyar Tolkien Oldalak
© 2000 Gandalf, Dúalon
. .