. .

VÖLGYZUGOLY


MAGYAR TOLKIEN OLDALAK

. .
. .   . .
Főmenü

Magyar Tolkien Társaság


Partnerek

.

„A film a tiétek, a tetkó a miénk” – két nap múlva A király visszatér

Már csak két nap van hátra A király visszatér amerikai bemutatójáig, a film szereplőinek pedig még minimum ennyi időt kell kibírnia a média össztüzében. Elijah Wood már órákat késett a film Los Angeles-i premierjéről, Orlando Bloomot pedig a legrutinosabb riporterek sem tudták rávenni, hogy a magánéletéről beszéljen. Hírek és sok-sok kép Los Angeles-i tudósítóinktól.

A fiúk a barátságuk emlékére készített tetoválásokat sem szívesen mutogatják, főleg, ha intim helyen található. „A film a tiétek, a tetkó a miénk” – nyilatkozta Orlando Bloom, aki a film londoni premierjén már nem tudott jelen lenni, mert a Kajmán-szigetekre kellett utaznia a Haven című filmet forgatására. A színésznek a három legutóbbi filmje után (A Gyűrűk Ura-trilógia, A Karib-tenger kalózai, Trója) ez az első szerepe, ahol nem kell kardot forgatnia.

Elijah Wood sem tudott könnyen elszakadni a filmbeli kardjától, olyannyira, hogy megtartotta szuvenírnek, egy gyűrűvel együtt, amely egyike annak a 12 darabnak, amit a filmben használtak. Elijah nemrégiben költözött el a szüleitől egy manhattani lakásba, ahol a ház tulajdonosa alaposan kifaggatta a színészt a bulizási szokásairól, bár a 22 éves Elijah valószínűleg nem is dicsekedett el új-zélandi kalandjaival. A forgatás alatt a fiatal szereplőknek egy alkalommal még Peter Jackson rendezőt is sikerült felbosszantani, mikor egy átmulatott éjszaka után Wellington egyik köztéri szökőkútjának tetején könnyítettek magukon.

A rendező, Peter Jackson, egyébként mindenben ügyelt a részletekre, dollármilliókat költött csak arra, hogy az általa elképzelt világ élethű legyen. Nagy gondot fordított a nézők számára láthatatlan apróságok kidolgozására is, hogy a színészek jobban beleéljék magukat a szerepbe. „A részletek adják a film lelkét” – mondja a rendező. A forgatás alatt Jackson munkanapja hajnalban kezdődött, reggelizni pedig kollégáival ült le egy asztalhoz, ahol – Jackson kivételével – már csupa Oscar-díjas ült.Forrás: Cinematrix

.
Gyorsmenü

Legfrissebb hírek

aug. 23. (kedd), 15:10:15
Újabb nagyelőzetest kapott A Hatalom Gyűrűi

aug. 18. (csütörtök), 19:57:29
A svéd Embracer Group vette meg a Middle-earth Enterprisest

aug. 10. (szerda), 11:31:03
Megjelent a Lassi Laurië 2022 júliusi száma

júl. 23. (szombat), 12:29:36
The Rings of Power a San Diego Comic-Conon: Új előzetes és panelbeszélgetések

júl. 14. (csütörtök), 14:40:52
THE RINGS OF POWER – MÁSODIK ELŐZETES

júl. 8. (péntek), 15:40:40
The Rings of Power – Ízelítő a következő előzetesből

jún. 7. (kedd), 19:30:10
MTT jubileumi rendezvények

máj. 9. (hétfő), 17:57:54
Váratlan vendégség az Amazonnál

. .
Völgyzugoly - Magyar Tolkien Oldalak
© 2000 Gandalf, Dúalon
. .