. .

VÖLGYZUGOLY


MAGYAR TOLKIEN OLDALAK

. .
. .   . .
Főmenü

Magyar Tolkien Társaság


Partnerek

.

„A film a tiétek, a tetkó a miénk” – két nap múlva A király visszatér

Már csak két nap van hátra A király visszatér amerikai bemutatójáig, a film szereplőinek pedig még minimum ennyi időt kell kibírnia a média össztüzében. Elijah Wood már órákat késett a film Los Angeles-i premierjéről, Orlando Bloomot pedig a legrutinosabb riporterek sem tudták rávenni, hogy a magánéletéről beszéljen. Hírek és sok-sok kép Los Angeles-i tudósítóinktól.

A fiúk a barátságuk emlékére készített tetoválásokat sem szívesen mutogatják, főleg, ha intim helyen található. „A film a tiétek, a tetkó a miénk” – nyilatkozta Orlando Bloom, aki a film londoni premierjén már nem tudott jelen lenni, mert a Kajmán-szigetekre kellett utaznia a Haven című filmet forgatására. A színésznek a három legutóbbi filmje után (A Gyűrűk Ura-trilógia, A Karib-tenger kalózai, Trója) ez az első szerepe, ahol nem kell kardot forgatnia.

Elijah Wood sem tudott könnyen elszakadni a filmbeli kardjától, olyannyira, hogy megtartotta szuvenírnek, egy gyűrűvel együtt, amely egyike annak a 12 darabnak, amit a filmben használtak. Elijah nemrégiben költözött el a szüleitől egy manhattani lakásba, ahol a ház tulajdonosa alaposan kifaggatta a színészt a bulizási szokásairól, bár a 22 éves Elijah valószínűleg nem is dicsekedett el új-zélandi kalandjaival. A forgatás alatt a fiatal szereplőknek egy alkalommal még Peter Jackson rendezőt is sikerült felbosszantani, mikor egy átmulatott éjszaka után Wellington egyik köztéri szökőkútjának tetején könnyítettek magukon.

A rendező, Peter Jackson, egyébként mindenben ügyelt a részletekre, dollármilliókat költött csak arra, hogy az általa elképzelt világ élethű legyen. Nagy gondot fordított a nézők számára láthatatlan apróságok kidolgozására is, hogy a színészek jobban beleéljék magukat a szerepbe. „A részletek adják a film lelkét” – mondja a rendező. A forgatás alatt Jackson munkanapja hajnalban kezdődött, reggelizni pedig kollégáival ült le egy asztalhoz, ahol – Jackson kivételével – már csupa Oscar-díjas ült.Forrás: Cinematrix

.
Gyorsmenü

Legfrissebb hírek

márc. 22. (péntek), 12:05:42
Tolkien Nap 2024 és Tolkien Olvasás Napja

feb. 9. (péntek), 12:21:31
Megjelent a Lassi Laurië 2024. téli száma

jan. 3. (szerda), 15:43:38
J. R. R. Tolkien 132. születésnapja

dec. 24. (vasárnap), 09:00:00
Karácsony 2023

nov. 15. (szerda), 10:46:23
Megjelent magyarul a Númenor bukása!

szept. 2. (szombat), 11:36:57
Ötven éve hunyt el J. R. R. Tolkien

aug. 20. (vasárnap), 16:12:37
Megjelent a Lassi Laurië 2023 júliusi száma

ápr. 29. (szombat), 19:38:19
Tolkien Tábor 2023 – Númenor: Az utolsó hajó

. .
Völgyzugoly - Magyar Tolkien Oldalak
© 2000 Gandalf, Dúalon
. .